Evenementenkalender

Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Ga naar maand
Run for nature
Zondag 07 Maart 2021, 17:00 - 18:00

Zondag 7 maart: bijna VOLZET
RUN FOR NATURE 2021 Mechelen
Schrijf je nu in op www.runfornature.be!

Indien COVID-19 en de overheidsmaatregelen roet in het eten gooien, krijg je de keuze je deelnamegeld teruggestort te krijgen of als gift te beschouwen.

RUN FOR NATURE Mechelen brengt jaarlijks meer dan duizend natuur- en sportminnende deelnemers samen. De organisatie is in handen van tien enthousiaste Mechelaars die zich actief inzetten om hun stad te vergroenen. Mensen samenbrengen rond een positief doel en hen een onvergetelijke dag bieden, is wat hen drijft. Alle opbrengsten van RUN FOR NATURE 2021 Mechelen worden gebruikt voor natuuraankopen.

In tegenstelling tot vorige edities voorzien we dit jaar verschillende waves. De paden zijn zeer breed waardoor je voldoende afstand kan houden van andere lopers. Elk uur krijgen 200 mensen de kans om vrij te vertrekken. Er wordt ter plaatse een wachtrij voorzien met grondmarkeringen waarbij voldoende afstand tussen de deelnemers gegarandeerd wordt. Onze stewards zullen erop toezien dat de veiligheidsmaatregelen gerespecteerd worden. We organiseren dit evenement aan de hand van het covideventriskmodel in samenspraak met Stad Mechelen en de politiediensten en met steun van Mechelen Klimaatneutraal. Een recent WWF-rapport wijst op de link tussen het verlies van natuur en de COVID-19-pandemie. Het zou dus zeer ironisch zijn moest onze fundraiser voor meer natuur niet kunnen doorgaan omwille van corona.

Deze editie zal zich afspelen in en om drie parels van natuurgebieden:
het Zennegat, den Battelaer en de Oude Dijlearm en Robbroek.

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.