Werking Natuurpunt Mechels Rivierengebied

Natuurpunt Mechels Rivierengebied is een van de afdelingen van Natuurpunt vzw, actief in Mechelen, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek.
Naast het afdelingsbestuur en een werkgroep rond het bezoekerscentrum is er in elke gemeente ook een Natuurpunt-kern actief. De vier kernen plannen de plaatselijke activiteiten, zorgen voor vertegenwoordiging in de gemeentelijke adviesraden en organiseren binnen een of meer beheerteams het beheer van de natuurgebieden in hun gemeente.


Afdeling

Voorzitter: openstaand
Secretaris: Tony Van den Broeck, 0479 08 35 12, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester: Johan Verheyden, 015 34 80 22, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekerscentrum

Ann Pinceel, 015 43 61 09, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kern Mechelen

Nils Iwens, 0468 36 14 46, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kern Bonheiden

Diane Appels, 015 51 69 97, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kern Sint-Katelijne-Waver

Godelieve Janssens, 015 20 97 02, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Wat biedt Natuurpunt kern Sint-Katelijne-Waver je aan? Lees verder.

Kern Willebroek

Wim Candries, 0472 29 87 32, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.