activiteiten winter

magisch rivierenland

bezoekerscentrumNP kopie

Verkoop van mokken 

 mokken bijen Chantal
voor de werkgroep Aculea van Natuurpunt die zich uitsluitend richt op het behoud van inheemse wilde bijen in België.

Chantal Deschepper
Digitale kunstenaar van bijen, wespen en bloemen

Je kan de mokken aankopen in het bezoekerscentrum

of online: https://www.art4conservation.org/chantal-deschepper maar dan is er wel 6,70 euro verzendingskosten bij. Je kan ook zeggen dat je ze in BC oppikt (store pickup Berlaarsestwg maar dat is nu BC) dan heb je geen verzendingskosten. 

Elke set zijn 4 verschillende tekeningen, de emaille zijn 17 euro per stuk en de stenen mokken 15 euro per stuk. Alle winst gaat naar natuurbehoud want wordt door vrijwilligers gerunt.
Je kan ook per stuk kiezen, je bent niet verplicht een set aan te schaffen.

Hierbij de link van het project “Art4Conservation vzw” waar kunstenaars hun werken verkopen ten voordele van een natuurproject. Alle winst van de ‘partnerartist' gaat naar het zelfgekozen doel. Bij Chantal is dat de bescherming van solitaire bijen dus alle winst gaat naar het hommelproject van Aculea, de solitaire bijenwerkgroep van Natuurpunt die er alles aan doen om ze te beschermen in Vlaanderen.

Kijk onder “Partner artists”:
https://www.art4conservation.org/chantal-deschepper
Chantal gaat graag een samenwerking aan met Art 4 Conservation om het bewustzijn te vergroten en de schoonheid, het belang en de diversiteit van onze wilde bijen te laten zien!

de metalen mokjes :https://www.art4conservation.org/product-page/enamelmug
de stenen mokken: https://www.art4conservation.org/product-page/ceramicmug

De keramische mok is ideaal voor uw dagelijkse warme dranken thuis of op uw werkplek. Het materiaal zorgt ervoor dat ze minder warmte geleiden dan emaille mokken en hun volume is groter.

De emaille mok is een goede keuze voor buiten. Gemaakt van gecoat metaal is dit licht van gewicht en een duurzame oplossing want zo goed als onbreekbaar.

De mokken zijn gesublimeerd met 'fine art prints’ en worden verkocht ten voordele van Aculea, de werkgroep van Natuurpunt die zich uitsluitend richt op het behoud van inheemse wilde bijen in België. Bijenpopulaties zijn de afgelopen decennia dramatisch afgenomen als gevolg van habitatdegradatie, wijdverspreid pesticidengebruik en klimaatverandering, met ernstige gevolgen voor de wereldwijde bestuiving van bloemen en gewasopbrengsten in de landbouw.

Chantal Deschepper
Digitale kunstenaar van bijen, wespen en bloemen

Haar digitale kunstwerk is gepubliceerd in verschillende academische studies en door Natuurpunt, een non-profitorganisatie die de bescherming van de Vlaamse natuur waarborgt, en waarvoor ze momenteel optreedt als woordvoerder voor media en pers over wespenplagen of het behoud van wilde bijenpopulaties. De opbrengst van haar kunstwerk gaat naar Aculea, de solitaire bijenstudie en werkgroep van Natuurpunt. Ze is ook een van de medeoprichters van deze werkgroep. 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.