Wat biedt Natuurpunt kern Sint-Katelijne-Waver je aan?

De kern Natuurpunt Sint-Katelijne-Waver is een onderdeel van de afdeling Mechels Rivierengebied. De kern bestaat uit de leden van Natuurpunt in de fusiegemeente Sint-Katelijne-Waver.

Contactpersoon: Godelieve Janssens, tel 015 20 97 02, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zin om mee te doen? Stuur een e-mail en u wordt uitgenodigd op de volgende kernvergadering.

Wat doen we?

Bij de kern van Sint-Katelijne-Waver kan je terecht voor: geleide wandelingen op aanvraag, kalenderwandelingen voor iedereen, meewerken in het natuurbeheer van onze gebieden, lokale beleidswerking met vertegenwoordiging in de verschillende adviesraden...

Natuurgebieden

In Sint-Katelijne-Waver zijn de taken ivm contactpersonen voor de verschillende grotere natuurgebieden verdeeld.

Algemene info sturen jullie naar Godelieve Janssens,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 015 20 97 02

Hieronder een overzicht:

Hondsbossen: Jimmy Luyckx, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gasthuisbossen: Jimmy Luyckx, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zuurbossen:Jimmy Luyckx, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vossenbergbos: Simon Jacobs, 015 75 33 17, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Retentiebekkens van de provincie:
Oude spoorwegberm: Frank Hadermann, 015 31 55 05, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goorbosbeekvallei (beheerd door Natuurpunt Oude Spoorweg):
Peter Geschier, 0477 69 96 76, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mosterdpot, retentiebekken Goorbosbeek en Fermerijbos
beheerd door Natuurpunt Oude Spoorweg): Lutgarde Van Driessche,
015 32 01 66 of 0485 55 97 13, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afgevaardigden adviesraden

Gecoro: Jeroen Fontaine
Milieuraad:  Frank Hadermann en Jan Wijgerde

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.