activiteiten lente

vlindertelling2020

bezoekerscentrumNP kopie

Expeditie Natuurpunt 2019

 epeditie natuurpunt2019

Zes van de teams die eind juni deelnemen aan Expeditie Natuurpunt kozen een gebied in het Mechels Rivierengebied om geld voor in te zamelen. De teams wandelen, fietsen of kanoën het weekend van 22 en 23 juni door de Vlaamse natuur en moeten elk minstens 1500 euro bijeenbrengen.

We stellen onze teams zich voor. Jouw steun voor hen is meteen een steun voor de natuur in ons Mechels Rivierengebied! Dankjewel!

Run For Nature (Poa I en Poa II): 2 teams voor Kauwendaal
Battle4Nature: voor den Battelaer
De Batteleirs: voor den Battelaer
Dijledromers groen: voor de Dijlevallei
De Antilopen: voor de Barebeekvallei

Run For Nature (Poa I en Poa II): 2 teams

https://expeditie.natuurpunt.be/project/16771

https://expeditie.natuurpunt.be/project/16774

ten voordele van Kauwendaal

Onze familie neemt met twee teams deel aan Expeditie Natuurpunt 2019. Onze teams heten Poa I en Poa II en zijn een eerbetoon aan onze trouwe viervoeter Poa die op 23 december overreden werd in de Kerkhoflei. Het evenement dat we organiseerden om deel te nemen heet Run For Nature (11km). We gingen een samenwerking aan met een resem aan sponsorende bedrijven, organisaties en acts (Akelei, COLOMAplus, Bioboer Busschots, Kraakvers, Bioplanet, Decathlon, Djembefoli, Sport Vlaanderen, Pretzel & The Cookies, Pidpa en The Belgian Button Company) om er een geslaagde eerste editie van te maken.
Het was ronduit briljant: schitterend weer, een goede vibe en vooral 500 deelnemers en 6000 euro in kas voor meer natuur! We hebben de smaak écht te pakken, want we hopen van Run For Nature een jaarlijks terugkerend gegeven te maken. Bij deze editie liepen de lopers de Dijledijk af van Rijmenam naar Muizen en weer terug. Voor de volgende editie zijn we momenteel een parcours aan het uitstippelen dat door onze natuurgebieden loopt. Indien je deelnam, hopen we dat het je beviel en dat je in de toekomst anderen aanspoort om ook deel te nemen! Sportieve, groene groeten en heel erg bedankt voor jullie massale steun en deelname.

Maud, Els, Guillaume, Peter, Griet, Tom, Hans, Dorien en Nils

Battle4Nature

https://expeditie.natuurpunt.be/project/16777

ten voordele van den Battelaer

Het beheerteam van den Battelaer en kookclub Chateau Mariette halen weer het onderste uit de kan om jullie culinair in de watten te leggen op zaterdag 27 april. Deze activiteit is reeds voorbij. Danewel voor de steun.

We voorzien Burgers van Topniveau met een heerlijk degustatiebiertje, afgerond met een exquis dessertenbuffet.
Kom duimen en vingers aflikken voor het goeie doel! Had je ooit een beter excuus?

De Batteleirs

https://expeditie.natuurpunt.be/project/16773

ten voordele van den Battelaer

Hou 25 mei vrij voor hun sneukeltocht.

Dijledromers groen

https://expeditie.natuurpunt.be/project/16799

ten voordele van de Dijlevallei

De Antilopen

https://expeditie.natuurpunt.be/project/16862

Het team verkoopt spaghettipakketten ten voordele van de aanleg van een natuurbelevingspad voor mindervaliden in de Barebeekvallei.
De spaghettipakketten zijn uitverkocht!

Alle info is gebundeld op https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvz_cm8jAkepBC0oBurL9KoO_FwjAVtaYM3qFdBzSEWZjd8w/viewform 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.