activiteiten lente

tijdvoornatuur

bezoekerscentrumNP kopie

Expeditie Natuurpunt!
27 en 28 juni 2020

expeditie 2020
Beleef de natuur vanop je fiets, in een kano of te voet

Expeditie Natuurpunt
Op avontuur voor en door de natuur
Inschrijvingen open!

Vanaf nu kunnen jij en je team je weer inschrijven voor Expeditie Natuurpunt. Op 27 en 28 juni geven teams het beste van zichzelf in de Vlaamse natuur: per fiets, te voet of met de kano. Op voorhand zamelen de teams geld in voor hun favoriete natuurgebied. Zin om mee te doen voor de natuur in jouw buurt? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Slapen onder de sterren, zere voeten, de slappe lach, filosoferen aan een kampvuur: dat is Expeditie Natuurpunt. En het mooist van al? Je doet iets voor de natuur. Om als team aan dit unieke avontuur te mogen deelnemen, moet je namelijk minstens 1 500 euro inzamelen voor een natuurgebied naar jouw keuze. Dat klinkt heel wat, maar valt reuze mee, zeker met onze tips en tricks. Bovendien gaat het geld integraal naar jouw favoriete natuurgebied.

Ook meedoen?

Kriebelt het al om ook mee te doen? Je kan kiezen uit een tweedaagse kanotocht, drie tweedaagse wandelroutes, twee fietstochten en drie combitochten, waarbij je de ene dag wandelt en de andere dag met de kano vaart. Alle teams komen aan in Muizen (Mechelen), waar hen een warme ontvangst en een heus feest wacht.

Roep dus snel enkele sportievelingen bij elkaar. Ze hoeven zeker niet allemaal lid van Natuurpunt te zijn, en ook geen actieve vrijwilliger. Misschien ken je wel iemand uit de sportclub of jeugdbeweging, iemand die graag reist of op zich wel houdt van de natuur? Iedereen is welkom om mee te doen!

Dankzij zo’n sponsortocht kunnen we dure aankopen van natuurgebied al voor een mooi deel bekostigen of investeren in onze werking.

70 teams kunnen deelnemen. 
Schrijf je team nu in op:
https://expeditie.natuurpunt.be/

 

 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.