activiteiten herfst

eetdagNOV2017

bezoekerscentrumNP kopie

Mechelen – Kauwendaal

boomplantactie
19 november,
boomplantactie vanaf 10u
Afspraak: terrein via veldwegje
thv Liersesteenweg 550

Op 19 november breiden we het bos op Kauwendaal uit met 5 000 boompjes, en daar kunnen we veel helpende handen bij gebruiken! Je bent welkom vanaf 10u00, liefst met een spade of handschepje, wij zorgen op voorhand voor de plantputten. Na de inspanning kan je bekomen en bijpraten met een warm drankje aan onze tent, of deelnemen aan een geleide wandeling.

Je bereikt het gebied via het veldweggetje ter hoogte van Liersesteenweg 452 aan bushalte Groot Veld, tegenover frituur R6. Door de werken aan de R6 is de Liersesteenweg op die dag waarschijnlijk nog altijd éénrichtingsverkeer stad uit, en is er mogelijk hinder ter hoogte van de uitgang van het nieuwe ziekenhuis. Te voet of met de fiets zal je hier echter geen last van hebben, de auto kan je langs de Liersesteenweg kwijt.

“Na de inspanning kan je een bewegwijzerde route volgen om stadsbos Kauwendaal te verkennen. Ga je liever met een gids op stap? Van 13u30 tot 16u zal een gegidste rondleiding doorgaan waarbij je meer te weten komt over de natuur in Kauwendaal, de toekomstplannen voor het domein en het strategisch project ‘Open ruimte in en om Mechelen’. Je kan je inschrijven voor deze wandeling door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna kan je bekomen en bijpraten met een warm drankje of hapje”.

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.